0485 – 215863 verkoop@staalidentiek.com

Expertise

Staal identiek is opgericht door Manfred Driessen. Met meer dan 20 jaar ervaring verbinden we ons met aannemers, architecten, hotels en privéklanten. We ontlasten onze klanten van A tot Z. Hierbij kunt u denken aan het proces van het opstellen van een offerte tot aan de oplevering, zodat u alleen nog van het product hoeft te genieten.

Bij Staal identiek creëren we hoogwaardige producten waarvan u jarenlang kunt genieten. De lange levensduur van onze producten is te ontlenen aan het feit dat we enkel werken met Duitse kwaliteit, de nummer één kwaliteit in de glaswereld. Verder voldoen onze producten aan alle NEN-normen en ISO-normen, waardoor veiligheid gewaarborgd kan worden.

Staal identiek werkt nauw samen met verschillende partnerfabrikanten en in deze verschillende gouden combinaties ontwikkelen we de meest uiteenlopende maatwerk creaties. Deze creaties blijven innoveren, aangezien we onze producten constant vernieuwen en verbeteren. Bovendien dragen onze producten ook bij aan duurzaamheid, omdat ze tijdloos zijn.

Het team

Bij Staal identiek werken wij met een binnendienst en een buitendienst. Onze binnendienst bestaat onder andere uit een planner, administratief medewerker, tekenaar en werkvoorbereider. Voor vragen over de service van uw product kunt u terecht bij onze servicedienst. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 bereikbaar per telefoon, WhatsApp en mail. Voor vragen over offertes en adviezen kunt u terecht bij onze verkoopafdeling.

Onze buitendienst bestaat uit een vertegenwoordiger, die de relatie tussen ons en de consument beheert, het montageteam die niet alleen het inmeten, maar ook het monteren van uw product verzorgt en de projectleiding die de uitvoering beheert.

Chat openen
1
Hallo, snel hulp nodig, start een chat.
Hallo, kunnen wij je helpen?